konference-perfundimtare-te-drejtat-e-njeriut-dhe-fuqizimi-i-te-rinise-20-nentor-2023-1100-1300

14.11.2023. » 20:43 | ACDC

Konferencë përfundimtare: Të drejtat e njeriut dhe fuqizimi i të rinisë 20 nëntor 2023 11:00 – 13:00

Qendra Avokuese për Kulturën Demokratike (OJQ ACDC) ka nderin të...

konference-roli-i-ndihmes-juridike-falas-ne-mbrojtjen-e-te-drejtave-te-njeriut-19-tetor-2023-2

16.10.2023. » 12:27 | ACDC

Konferencë - Roli i ndihmës juridike falas në mbrojtjen e të drejtave të njeriut - 19 Tetor 2023

Organizata Joqeveritare Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike, përzemërsisht ju fton...

konference-vleresimi-i-gjendjes-se-gjyqesorit-dhe-policise-ne-veri-te-kosoves-19-shtator-2023

13.09.2023. » 16:52 | ACDC

Konferencë - Vlerësimi i gjendjes së gjyqësorit dhe policisë në veri të Kosovës 19 shtator 2023

OJQ ACDC Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike, ju fton përzemërsisht...

konference-permiresimi-i-te-drejtave-te-pakicave-mekanizmat-konsultativ-ne-kosove-keshilli-konsultativ-per-komunitete-5-shtator-2023

30.08.2023. » 21:32 | ACDC

KONFERENCË Përmirësimi i të Drejtave të Pakicave: Mekanizmat Konsultativ në Kosovë - Këshilli Konsultativ për Komunitete" 5 shtator 2023

OJQ ACDC - Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike në bashkëpunim...

konferenca-perfundimtar-permiresimi-i-pozites-se-grave-shtatzena-dhe-nenave-te-reja-27-qershor-2023

21.06.2023. » 15:07 | ACDC

Konferenca përfundimtar "Përmirësimi i pozitës së grave shtatzëna dhe nënave të reja" 27 Qershor 2023

OJQ ACDC - Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike, përzemërsisht ju...

thirrje-per-pjesemarrje-ne-punetorite-per-te-drejtat-e-njeriut

10.06.2023. » 12:07 | ACDC

THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË PUNËTORITË PËR TË DREJTAT E NJERIUT

Nëse jeni të rinj, nxënës të shkollave të mesme ose...

konference-publike-diskriminimi-ne-mitrovicen-e-veriut-08-qershor-2023-1100-1330

02.06.2023. » 12:24 | ACDC

Konferencë publike “Diskriminimi në Mitrovicën e Veriut” 08 Qershor 2023 11:00 – 13:30

OJQ ACDC - Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike ju fton...

konferenca-per-bashkepunimin-nderetnik-ndermjet-komuniteteve-ne-zvecan-17-maj-2023

12.05.2023. » 12:19 | ACDC

Konferenca për bashkëpunimin ndëretnik ndërmjet komuniteteve në Zveçan 17 Maj 2023

OJQ ACDC Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike ju fton përzemërsisht...