op-ed-shumegjuhesia-vlere-ose-detyrim-i-imponuar

29.01.2024. » 11:40

OP - ED Shumëgjuhësia: vlerë ose detyrim i imponuar

Nuk ka pothuajse asnjë analizë më...

op-ed-mes-dy-zjarresh-kosova-ne-vorbullen-e-politikes-dhe-te-dialogut

25.01.2024. » 12:45

OP - ED Mes dy zjarresh: Kosova në vorbullën e politikës dhe të dialogut

Pavarësisht nga lojërat politike, dallimet fetare...

op-ed-delikuenca-e-te-miturve-njohja-me-karakteristikat-themelore

21.12.2023. » 09:13

OP - ED Delikuenca e të miturve – njohja me karakteristikat themelore

Kriminalitetin e të miturve e hasim që...

op-ed-te-drejtat-dhe-sfidat-e-femijeve-ne-zbatimin-e-te-drejtes-per-arsimim

20.12.2023. » 11:47

OP - ED Të drejtat dhe sfidat e fëmijëve në zbatimin e të drejtës për arsimim

Të drejtat e fëmijëve mbrohen gjerësisht...

op-ed-te-drejtat-e-njeriut-ne-epoken-e-dixhitalizimit

27.11.2023. » 12:55

OP - ED Të drejtat e njeriut në epokën e dixhitalizimit

Ne jetojmë në një epokë ku dixhitalizimi...

op-ed-te-drejtat-e-pronesise-intelektuale-si-pjese-e-korpusit-te-te-drejtave-te-njeriut

25.11.2023. » 10:42

OP - ED Të drejtat e pronësisë intelektuale si pjesë e korpusit të të drejtave të njeriut

Sa dini për ligjin e pronësisë intelektuale?...