10 vite përvojë


Për ne

Qendra Avokuese për Kulturë Demokratike (ACDC) është një organizatë lokale e shoqërisë civile, me seli në Mitrovicën e Veriut, në Kosovë dhe është themeluar në Dhjetor 2011.

Punojmë në forcimin e kulturës demokratike dhe dialogut në rajonin e Mitrovicës

Përmirësimi i dukshëm i politikave sociale në rajonin e Mitrovicës

Identifikimi dhe promovimi i interesave të qytetarëve të Mitrovicës

Vendosja e mekanizmave efektivë që do të mundësojë organizatave të shoqërisë civile të monitorojnë llogaridhënien e qeverive lokale dhe institucioneve

Krijimi i mundësive për shkëmbim të lirë ndërkulturor

Lajme


Lexoni historinë tonë

lansimi-i-ngjarjes-rritjen-e-transparences-dhe-sundimit-te-ligjit-ne-komunitetet-me-shumice-serbe-te-kosoves

ACDC Lajme | 9 nën 2022

Lansimi i ngjarjes - Rritjen e Transparencës dhe Sundimit të Ligjit në Komunitetet me Shumicë Serbe të Kosovës

OJQ ACDC dhe OJQ AKTIV kanë kënaqësinë të ju njoftojnë për vazhdimin ...

lansimi-i-ngjarjes-9-nentor-2022-1100

Njoftimi për ngjarjet | 3 nën 2022

Lansimi i ngjarjes - 9 nëntor, 2022. | 11:00

OJQ AKTIV dhe OJQ ACDC, me kënaqësi të madhe ...

njoftim-per-media-3

ACDC në media | 15 nën 2022

Njoftim për media

Deklarata për publik e iniciatives OPEN me rastin e sulmit ndaj drejtorit ...

Për më shumë informacion
na kontaktoni

0


Projektit

0+


Përfituesit

0


Publikime

0+


Partneritete

Të tjerët për ne

Donatorët dhe partnerët

US Ambasada Kosovo
Kfos
Unmik
CSSP
Britanska ambasada na Kosovu
NED
ATRC
GIZ
IBCM
Norwegian Embassy Kosovo
KCSF
CDF
Reactor
INL
Kancelarija Poverenika za jezike

Video

Pajtohuni në gazetën tonë