dita-evropiane-e-kancerit-te-qafes-se-mitres

23.01.2023. » 12:19 | ACDC

Dita Evropiane e Kancerit të Qafës së Mitrës

Kanceri i qafës së mitrës është lloji i katërt më...

njoftim-per-ndalimin-e-hyrjes-se-patriarkut-te-kishes-ortodokse-serbe-ne-kosove

27.12.2022. » 19:17 | ACDC

Njoftim për ndalimin e hyrjes së Patriarkut të Kishës Ortodokse Serbe në Kosovë

Vendimi i fundit i Qeverisë së Kosovës për të mos...

njoftim-per-publik-lidhur-me-arrestimin-e-dejan-pantiqit

19.12.2022. » 21:31 | ACDC

Njoftim për publik lidhur me arrestimin e Dejan Pantiqit

Ne, të nënshkruarit shprehim shqetësim serioz për situatën në të...

dita-nderkombetare-e-emigranteve

18.12.2022. » 01:50 | ACDC

Dita Ndërkombëtare e Emigrantëve

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Emigrantëve, e cila shënohet...

16-ditet-e-aktivizmit

11.12.2022. » 12:29 | ACDC

"16 Ditët e Aktivizmit"

"16 Ditët e Aktivizmit” është një fushatë ndërkombëtare që fillon...

dita-boterore-e-te-drejtave-te-njeriut

10.12.2022. » 11:49 | ACDC

Dita Botërore e të drejtave të njeriut

Jemi dëshmitarë se edhe sot, pas pak më shumë se...

dita-nderkombetare-kunder-korrupsionit

09.12.2022. » 10:58 | ACDC

Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit

Korrupsioni përshkon të gjitha segmentet e shoqërisë dhe paraqet një...

dnv-e-pakuptimte-qe-ne-rrethanat-aktuale-te-insistohet-ne-mbajtjen-e-zgjedhjeve-ne-kater-komunat-veriore

07.12.2022. » 19:22 | ACDC

DnV: E pakuptimtë që në rrethanat aktuale të insistohet në mbajtjen e zgjedhjeve në katër komunat veriore

DnV: E pakuptimtë që në rrethanat aktuale të insistohet në...