promovimi-i-respektit-kulturor-ne-kosove

18.04.2024. » 11:50 | ACDC

Promovimi i respektit kulturor në Kosovë

Në kuadër të një projekti që synon promovimin e respektit...

ndertimi-i-urave-per-mirekuptim-dhe-bashkepunim-nderetnik

16.04.2024. » 15:21 | ACDC

Ndërtimi i urave për mirëkuptim dhe bashkëpunim ndëretnik

Për të nxitur bashkëpunimin ndëretnik mes të rinjve në Kosovë,...

konferenca-perfundimtare-e-projektit-promovimi-i-dialogut-nderetnik-ne-pushtetin-lokal

01.04.2024. » 10:25 | ACDC

Konferenca përfundimtare e projektit “Promovimi i dialogut ndëretnik në pushtetin lokal”

Në kuadër të projektit "Promovimi i dialogut ndëretnik në pushtetin...

avokati-i-popullit-takoi-perfaqesuesit-e-ojq-ve-ne-mitrovice-te-veriut

30.03.2024. » 16:00 | ACDC

Avokati i Popullit takoi përfaqësuesit e OJQ-ve në Mitrovicë të Veriut

Mitrovica Veriore, 27 mars 2024 – Avokati i Popullit, Naim...

platforma-gjitheperfshirese-per-fuqizimin-e-komuniteteve-joshumice-te-kosoves

22.03.2024. » 11:22 | ACDC

Platforma gjithëpërfshirëse për fuqizimin e komuniteteve joshumicë të Kosovës

Platforma online, e zhvilluar në bashkëpunim me Zyrën për Çështje...

projekti-i-ri-i-nenshkruar-ndertimi-i-urave-nderetnike-mes-te-rinjve-ne-kosove

21.03.2024. » 15:30 | ACDC

Projekti i Ri i Nënshkruar - Ndërtimi i urave ndëretnike mes të rinjve në Kosovë

OJQ ACDC ka nënshkruar kontratë me IOM-in për një projekt...

eshte-mbajtur-diskutim-publik-per-punen-e-inspektoratit-policor-te-kosoves-ne-mitrovicen-e-veriut

09.03.2024. » 15:29 | ACDC

Është mbajtur diskutim publik për punën e Inspektoratit Policor të Kosovës në Mitrovicën e Veriut

Në kuadër të projektit "Përmirësimi i të drejtave të njeriut...

projekti-i-ri-fuqizimi-i-te-rinjve-per-te-drejtat-e-njeriut-ndertimi-i-komuniteteve-te-qendrueshme-ne-veri-te-kosoves

06.03.2024. » 23:58 | CDF

Projekti i ri - Fuqizimi i të rinjve për të drejtat e njeriut: Ndërtimi i komuniteteve të qëndrueshme në veri të Kosovës

OJQ ACDC ka kënaqësinë të njoftojë nënshkrimin për një marrëveshje...