radakoviq-vetem-30-e-te-larguarve-nga-institucionet-nuk-duan-te-kthehen

30.01.2024. » 15:28 | www.betimiperdrejtesi.com

Radakoviq: Vetëm 30% e të larguarve nga institucionet nuk duan të kthehen

Dushan Radakoviq, drejtor ekzekutiv i Qendrës Avokuese për Kulturë Demokratike,...

dushan-radakoviq-ne-emisionin-kallxo-pernime

21.03.2023. » 22:34 | Kallxo

Dushan Radakoviq në emisionin “Kallxo Përnime”

Dushan Radakoviq nga organizata ACDC, në emisionin “Kallxo Përnime” ka...

pyetesor-pozicioni-i-nenave-te-reja-grave-shtatzena-dhe-nenave-beqare

31.01.2023. » 16:31 | ACDC

Pyetësor - Pozicioni i nënave të reja, grave shtatzëna dhe nënave beqare

Ky pyetësor shërben për të vlerësuar perceptimin e grave për...

razgovor-dushan-radakoviq-acdc-0812-2022

10.12.2022. » 20:10 | YouTube screenshot

"Razgovor" Dushan Radakoviq ACDC 08.12. 2022

"Razgovor" Dushan Radakoviq ACDC 08.12. 2022

fushata-publike-per-diversitetin-kulturor-dragana-miliq

08.07.2022. » 13:50 | ACDC

Fushata Publike për Diversitetin Kulturor - Dragana Miliq

Dragana Miliq, muziciente, ndanë mesazh mbi diversitetin kulturor në kuadër...

fushata-publike-per-diversitetin-kulturor-ivana-pavloviq

08.07.2022. » 13:48 | ACDC

Fushata Publike për Diversitetin Kulturor - Ivana Pavloviq

Ivana Pavloviq, Zyrtare e Lartë për zhvillim të Kapaciteteve në...

fushata-publike-per-diversitetin-kulturor-milica-stojanovic-kostic

08.07.2022. » 13:38 | ACDC

Fushata Publike për Diversitetin Kulturor - Milica Stojanovic Kostic

Milica Stojanoviq Kostiq, gazetare, ndanë mesazh mbi diversitetin kulturor në...

fushata-publike-per-diversitetin-kulturor-adon-pajaziti

07.07.2022. » 12:05 | ACDC

Fushata Publike për Diversitetin Kulturor - Adon Pajaziti

Adon Pajaziti, fotograf artistik, ndanë mesazh mbi diversitetin kulturor në...