03.11.2022. » 19:46 | ACDC


Lansimi i ngjarjes - 9 nëntor, 2022. | 11:00OJQ AKTIV dhe OJQ ACDC, me kënaqësi të madhe ju ftojnë në ngjarjen të lansimit të projektit, duke shënuar vazhdimin e projektit të përbashkët "Përmirësimi i Transparencës dhe Sundimit të Ligjit në Komunat me Shumicë Serbe në Kosovë", dhe financuar nga Byroja për Çështjet Ndërkombëtare të Narkotikëve dhe Zbatimit të Ligjit (INL).

lansimi-i-ngjarjes-9-nentor-2022-1100
FOTO: ACDC

Gjatë kësaj ngjarje, ne do të paraqiten objektivat e projektit, rezultatet, përfituesit dhe aktivitetet e projektit që janë arritur dhe realizuar gjatë vitit të kaluar, si dhe hapat e ardhshëm të planifikuar për periudhën e ardhshme të zbatimit 2022-2023.

Projekti do të prezantohet nga:

  • Mr. Dushan Radakoviq – OJQ ACDC, Drejtor Ekzekutive
  • Mr. Caleb Waugh – OJQ AKTIV, Shef i zyrës për Politika

Pas prezantimeve të shkurtra të dhëna nga folësit e lartpërmendur, pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të parashtrojnë pyetje.

Ngjarja do të mbahet të mërkurën, më 9 nëntor duke filluar nga ora 11:00, në ambientet e CEC në Mitrovicën e Veriut.

Luteni ta konfirmoni pjesëmarrjen në e-mail: slobodan.stosic@acdc-kosovo.org