16.02.2024. » 13:54 | ACDC


Промовисање помирења и разумевања: Јавна дискусија о сарадњи заједници на Косову - 22.фебруар 2024. 11.00 – 13.30



Са задовољством вас позивамо на јавну дискусију као део иницијативе за промоцију дијалога и сарадње између студената већинских и невећинских заједница.

promovisane-pomirena-i-razumevana-javna-diskusija-o-saradni-zajednici-na-kosovu-22februar-2024-1100-1330
FOTO: ACDC

Са задовољством вас позивамо на јавну дискусију као део иницијативе за промоцију дијалога и сарадње између студената већинских и невећинских заједница. Овај састанак представља вредну прилику за све учеснике да активно допринесу дискусијама о потенцијалним приликама за сарадњу и заједничким акцијама између студената и професора, припадника обе заједнице.

Учесници ће имати прилику да размењују идеје, искуства и перспективе, као и да заједно идентификују потенцијалне области сарадње и кораке ка изградњи поверења и помирења. Ваше присуство и активно учешће су кључни за успех ове иницијативе, јер је ваш глас важан у обликовању будућности која доноси позитивне промене за све нас.

Ово је прилика да заједно створимо инклузивно и подржавајуће окружење које подстиче сарадњу, разумевање и међусобно поштовање. Ваш ангажман ће бити непроцењив у постизању циљева овог пројекта и изградњи боље будућности за све заједнице у региону.

Панелисти:

  • Душан Радаковић, НВО ACDC
  • Љуљзим Хакај, НВО REC
  • Велиша Вучуровић, Дипломирани правник
  • Елмедина Курти, Представник Студентског парламента Универзитета "Иса Болетини" Митровица

Дискусија ће се одржати 22. фебруара 2024. године од 11 сати у просторијама ЕУ Инфо Куће, недалеко од главног митровачког моста.