24.06.2022. » 16:02 | ACDC


ПОЗИВНИЦА - Симулација суђења - 29. jун 2022. 12:00 – 14:00НВО Центар за заступање демократске културе - ACDC, срдачно вас позива да присуствујете симулацији суђења у оквиру пројекта „Побољшање транспарентности и владавине закона у општинама са већински српским становништвом“, који се спроводи у партнерству са НВО АКТИВ, уз подршку Бироa за међународне наркотике и послове спровођења закона (INL) Косово.

pozivnica-simulacija-sudena-29-jun-2022-1200-1400
FOTO: ACDC

НВО Центар за заступање демократске културе - ACDC, срдачно вас позива да присуствујете симулацији суђења у оквиру пројекта „Побољшање транспарентности и владавине закона у општинама са већински српским становништвом“, који се спроводи у партнерству са НВО АКТИВ, уз подршку Бироa за међународне наркотике и послове спровођења закона (INL) Косово.

Стажисти који су ангажовани на овом пројекту ће учествовати у симулираним кривичним поступцима, који укључују израду меморандума и симулацију суђења.  

Уводну реч имаће председница Основног суда у Митровици гђа. Љиљана Стевановић док ће пројекат представити г. Душан Радаковић, извршни директор НВО ACDC.

Симулацији суђења присуствоваће адвокати, судски приправници, припадници цивилног друштва, представници међународних организација и медији са Косова.

Симулација суђења ће се одржати у среду, 29. јуна 2022. од 12:00 до 14:00 у просторијама Основног суда Северна Митровица (судница).  

Молимо         вас      да        нам     потврдите     своје   учешће  путем е-поште: slobodan.stosic@acdc-kosovo.org

Пројекат је подржан од стране:

Биро за међународну сарадњу у борби против наркотика и спровођења закона