22.09.2022. » 16:05 | ACDC


Конференција о правосуђу - 29. септембар 2022. - 11.00 - 13.00НВО Центар за заступање демократске културе срдачно вас позива да учествујете на конференцији која ће бити завршни догађај пројекта под називом „Побољшање транспарентности и владавине закона у општинама са већински српским становништвом“. Фокус конференције биће функционисање интегрисаног правосуђа у областима косовских Срба. Такође, разговараће се о сарадњи организација цивилног друштва са правосудним институцијама, као и о укључивању младих правника из невећинских заједница у адвокатску праксу.

konferencija-o-pravosudu-29-septembar-2022-1100-1300
FOTO: ACDC

НВО Центар за заступање демократске културе срдачно вас позива да учествујете на конференцији која ће бити завршни догађај пројекта под називом „Побољшање транспарентности и владавине закона у општинама са већински српским становништвом“. Фокус конференције биће функционисање интегрисаног правосуђа у областима косовских Срба. Такође, разговараће се о сарадњи организација цивилног друштва са правосудним институцијама, као и о укључивању младих правника из невећинских заједница у адвокатску праксу.

Панелисти:    

Конференција ће се одржати у просторијама Центра за заступање демократске културе (Чика Јовина 3, Северна Митровица) 29. септембра, са почетком од 11 часова.

Молимо вас да потврдите своје учешће путем поште: slobodan.stosic@acdc-kosovo.org