29.02.2024. » 13:42 | ACDC


Јавна дискусија - 7. март 2024. - Центар за грађанску енергију (CEC), Северна Митровица



НВО Центар за заступање демократске културе вас срдачно позива на јавну дискусију са представницима Полицијског инспектората Косова.

javna-diskusija-7-mart-2024-centar-za-gradansku-energiju-cec-severna-mitrovica
FOTO: ACDC

НВО Центар за заступање демократске културе вас срдачно позива на јавну дискусију са представницима Полицијског инспектората Косова. У овој занимљивој дискусији ће учествовати начелник Одељења за односе с јавношћу и међународну сарадњу Полицијског инспектората Косова - г. Арбер Бека, истражитељ у Одељењу за истраге - г. Зоран Ристић, и представници организација цивилног друштва, медија и становници севера Косова.

Примарни циљ ове дискусије је да подстакне дубље разумевање Полицијског инспектората и његовог рада на локалном нивоу, посебно са становишта погођених заједница које живе на северу Косова. Намера је да се рад ПИК-а, његов мандат, делокруг и надлежности представи становницима, представницима ОЦД и медијима. Окупљањем ових заинтересованих страна, циљ нам је да унапредимо свест, сарадњу и промоцију права становника.

Овај догађај представља јединствену прилику за решавање проблема који спадају у надлежност Полицијског инспектората Косова, прикупљање значајних увида од панелиста и учесника и успостављање оквира за будућу сарадњу.

Панелисти :

  • Г-дин Арбер Бека, шеф одсека за односе са јавношћу и међународну сарадњу, Полицијски инспекторат Косова
  • Г-дин Зоран Ристић, истражитељ у Одељењу за истраге у Полицијском Инспекторату Косова
  • Г-дин Душан Радаковић, извршни директор НВО ACDC.

Дискусија ће се одржати 7. марта 2024. године од 11 часова у просторијама Центра за грађанску енергију (CEC) у Северној Митровици .