23.06.2022. » 14:50 | ACDC


Четврта јавна расправа - 27. јуна 2022. 11.00НВО Центар за заступање демократске културе (ACDC) срдачно вас позива да учествујете у четвртој јавној расправи која се бави корупцијом на северу Косова. На састанку ће учествовати истакнути представници друштва из академске заједнице који ће дати увид у ситуацију на северу Косова у вези са корупцијом. Такође, разговараћемо о истраживању и извештавању о корупцији, ангажовању грађана, проблемима са којима се грађани суочавају, као и на какве ставове и мишљења грађанства панелисти наилазе у свом раду итд.

cetvrta-javna-rasprava-27-juna-2022-1100
FOTO: ACDC

НВО Центар за заступање демократске културе (ACDC) срдачно вас позива да учествујете у четвртој јавној расправи која се бави корупцијом на северу Косова. На састанку ће учествовати истакнути представници друштва из академске заједнице који ће дати увид у ситуацију на северу Косова у вези са корупцијом. Такође, разговараћемо о истраживању и извештавању о корупцији, ангажовању грађана, проблемима са којима се грађани суочавају, као и на какве ставове и мишљења грађанства панелисти наилазе у свом раду итд.

 

Панелисти:

  • Зоран Гавриловић – извршни директор БИРОДИ-ја
  • Висар Пребреза – главни уредник BIRN-a
  • Јована Филиповић – адвокатица из Грачанице
  • Модератор Александар Рапајић – програмски директор ACDC-ја

 

Састанак ће се одржати у просторијама ACDC-ја 27. јуна са почетком у 11 часова, као и на Зум платформи. Можете се придружити користећи линк у наставку:

https://us02web.zoom.us/j/87935814017

 

Молимо Вас да потврдите своје учешће путем мејла на адресу: slobodan.stosic@acdc-kosovo.org

 

Овај грант је подржан од стране „Програма цивилног друштва за Албанију и Косово“, који финасира Министраство сполјних послова Норвешке и управља Косовска фондација за цивилно друштво (KCSF) у партнерству са Партнери Албанија за промене и развој (PA)